Palvelupyyntö

Ilmoitus käsitellään mahdollisimman pian. Mikäli asunnossa on jokin välitöntä korjausta vaativa vika, siitä soitto heti isännöintitoimistoon.

Toivomme pääsääntöisesti, että asuntoihin saa mennä yleisavaimella, jos ette ole kotona. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin soitamme ovikelloa ja jos kukaan ei vastaa, käytämme yleisavainta. Käynnistä jätetään aina ilmoitus pöydälle, joten asukas tietää, että asia pitäisi olla hoidossa tai korjattu. Jos sama vika ilmenee myöhemmin uudelleen, on helppo ilmoittaa isännöintiin, että ongelma jatkuukin vaikka korjaus suoritettiin.

Jos asunnossa on kotieläimiä, mutta yleisavaimella voi käydä, huomioimme aina ulko-ovea avattaessa asian (jos tästä meille ilmoitettu).

Yleisavaimen käyttö ilmoituksella etukäteen ei käytännössä ole mahdollinen, vaan tällöin sovimme erikseen tarkan ajan ja päivän milloin kiinteistönhoitaja tulee käymään. Sovitut ajat vain niissä tapauksissa, että yleisavaimen käyttö kiinteistönhoitajalle sopivana ajankohtana on täysin mahdotonta!

Toivomme siis kiinteistönhoitajan työn helpottamiseksi yleisavaimen käyttöä ilman sovittua ajankohtaa! Kiitos.

Viesti*

Asuntokäynti*

Soita ja sovi aikaYleisavaimellaYleisavaimella, ilmoitus etukäteen

Lemmikkieläimet*

Ei kotieläimiäKotieläimiä, mutta käynti okKotieläimiä, ei käyntiä

Halutessasi voit lähettää kuvan tai muun liitteen