Opiskelija-asunnot

Palonkortteeri Oy

Palonkortteeri Oy on Ilmajoen kunnan 100 % omistama. Toimialana on asuntojen vuokraaminen ensisijaisesti opiskelijoille.
Palonkortteeri Oy omistaa 58 huoneistoa; yksiöitä ja soluhuoneistoja yhteisillä tiloilla.

Palonkortteeri Oy:n asuinkiinteistöt sijaitsevat Ilmajoen kunnan keskustassa osoitteissa Kauppatie 26 (Palonkortteeri) ja Pajatie 5 (Herralan kortteeri). Palonkortteerin liikekiinteistössä (Kauppatie 26:ssa) on oma toimintansa.

Vapaat asunnot

Vapaiden asuntojen listaa ei löydy netistä, vaan toimistolta voi kysyä tämän hetkisen tilanteen. Hakemus opiskelija-asuntoon kannattaa jättää heti kun on tiedossa opiskelijapaikka. Syksyn asukkaat valitaan heinäkuun tienoilla, joten on opiskelijalle hyödyksi jättää hakemus ajoissa. Liitteet kannattaa toimittaa samalla kertaa, jotta hakemus ei jää vajavaiseksi ja valinta asuntoon tämän takia ei pitkity.

Pääsääntöisesti pyrimme valitsemaan yksiöihin jo aikaisemmin meillä asuneita. Emme suosittele listaamaan ainoaksi asumisvaihtoehdoksi yksiötä, koska niitä vapautuu yleensä vähäinen määrä ja kriteereiden mukaan tarjoamme asuntoa. Jos siis ainoana vaihtoehtona hakemukseen on laitettu yksiö ja meillä ei ole sellaista tarjota, emme tarjoa asuntoa ollenkaan oletuksena, että hakija ei halua muuta kuin yksiön.

Asuminen opiskelija-asunnossa

Tietoa asumiseen löytyy Asumisen osiosta. Lähtökohtana on ajateltu Ilmajoen Vuokratalot Oy:n asukkaat, mutta ohjeet toimivat myös opiskelija-asuntoihin. Soluasuminen poikkeaa ohjeista hieman, mutta tärkeimpänä on muistaa, että muut asukkaat pitää aina huomioida mm. järjestyssääntöjen ja siivousohjeiden mukaisesti.

Kauppatie 26

Opiskelija-asunnot
Opiskelija-asunnot
Opiskelija-asunnot
Opiskelija-asunnot

Talotyyppi: Luhtitalo

Rakennusvuosi: 1992

Huoneistojen lukumäärä: 47

Huoneistotyypit: 1 - 4 h+k+ph

Huoneistojen pinta-alat: 40 - 101 m2 (soluhuoneistoissa oma huone n. 25 m2, muut tilat yhteisessä käytössä)

Kerrokset: 2

Ulkotila: Etuterassi/etuparveke/ranskalainen parveke

Yleiskunto: Hyvä

Lämmitysmuoto: Kaukolämpö

TV-järjestelmä: Kaapeli

Autopaikat: Kolmella alueella yht. 105 kpl

Varastot: Ei omia varastoja

Yhteiset tilat: Ulkoiluvälinevarasto

Näytä vapaat asunnot