Kohteet

Ilmajoen Vuokratalot Oy omistaa asuntoja Koskenkorvalla, Ahonkylässä ja keskustan alueella. Valikoimiin kuuluu huoneistoja rivitaloista kerrostaloihin ja yksiöistä neljän makuuhuoneen asuntoihin.

Palonkortteerin asunnot on pääsääntöisesti tarkoitettu opiskelijoiden vuokrattavaksi. Hinnat ja kustannukset on opiskelijat huomioiden pidetty mahdollisimman edullisina. Huoneistot sijaitsevat Kauppatie 26:ssa.

Alla oleva video on tehty koosteena Ilmajoen Vuokratalojen kohteista. Video on kuvattu kesällä 2017. Videolta näkee hyvin kokonaiskuvaa kiinteistöstä, sen sijainnista ja pihapiiristä.

Ahonkylä

Ahonkylä on taajama noin 10 kilometrin päässä Seinäjoelta ja noin 7 kilometrin päässä Ilmajoen keskustasta. Alue on nopeasti kasvava, jossa kaavoitus ja rakentaminen on ajankohtaista. Ahonkylästä ovat kotoisin mm. keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ja Ti-Ti Nallesta tuttu Riitta Korpela.

Katso kohteet

Keskusta

Keskustan asuntoihin lukeutuvat alueet molemmin puolin valtatietä 67. Alueelta löytyy suurin osa Ilmajoen Vuokratalojen rakennuskannasta sisältäen rivitaloja, kerrostaloja sekä luhtitaloja. Ilmajoen palvelut ovat lähellä asukkaita, Seinäjoelle matka on noin 15 kilometriä.

Katso kohteet

Koskenkorva

Koskenkorvan taajama on n.10 kilometriä Ilmajoen keskustasta lounaaseen, Seinäjoelta matkaa tulee n. 26 km. Koskenkorva on tunnettu kylän mukaan nimetyn Koskenkorvan viinan valmistustehtaasta sekä pesäpallojoukkueestaan.

Katso kohteet

Opiskelija-asunnot

Palonkortteeri Oy on Ilmajoen kunnan 100 % omistama. Toimialana on asuntojen vuokraaminen ensisijaisesti opiskelijoille.
Palonkortteeri Oy omistaa 58 huoneistoa; yksiöitä ja soluhuoneistoja yhteisillä tiloilla.

Palonkortteeri Oy yhdistyy vuoden vaihteessa Ilmajoen Vuokratalot Oy:n. Opiskelija-asunnot pysyvät kuitenkin toiminnaltaan samana kuin aiemminkin.

Palonkortteeri Oy:n asuinkiinteistöt sijaitsevat Ilmajoen kunnan keskustassa osoitteissa Kauppatie 26 (Palonkortteeri) ja Pajatie 5 (Herralan kortteeri). Palonkortteerin liikekiinteistössä (Kauppatie 26:ssa) on oma toimintansa.

Katso kohteet