Asunnon irtisanominen

Vuokrauskohde

Autopaikka*

OnEi

Saunavuoro

OnEi

Vuokralainen / vuokralaiset

Irtisanominen

Vuokrasopimus irtisanotaan päättyväksi:

Vuokrasopimuksen irtisanominen on suoritettava kirjallisena. Irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi laskettuna kunkin kuukauden viimeisestä päivästä. Vuokralainen irtisanoo myös sähkösopimuksen päättymispäivälle (ei muuttopäivälle, jos poikkeava).

Irtisanomisaikana

Kun vuokrasopimus on irtisanottu, on vuokranantajalla oikeus näyttää huoneistoa vuokranantajalle ja vuokralaiselle sopivana ajankohtana (AHVL 22§).

Yhteystietoni saa luovuttaa uudelle vuokralaiselle asunnon esittelyä varten (isännöitsijän ei tarvitse toimia välikätenä)Asunnon vapautuessa ennen sopimuksen päättymistä vuokranantaja voi aloittaa tarvittaessa remontin (ilman vuokrahyvitystä)

Uusi osoite

Vuokraoikeuden siirto

Vuokraoikeus voidaan siirtää vain huoneistossa jo asuvalle puolisolle, perheeseen kuuluvalle lapselle tai jommankumman puolison vanhemmalle.

Irtisanomisen syy

Pääasiallisin syy rastitetaan

Omistusasunnon hankintaPaikkakunnalta muuttoSuuremman / pienemmän asunnon tarveVaihto toiseen IV Oy:n asuntoonHankala työ- / koulumatkaVuokran suuruusAsunnon huono kuntoAsunnon heikko varustetasoNaapureiden häiriökäyttäytyminenHäiriökäyttäytyminen alueellaAsuinalueen huono maineAsuinalueen heikot palvelutMuu syy, mikä?

Oma arvioni huoneiston kunnosta

Siisti / kunnossaMaalausremonttiRemontoitava

Vakuusmaksun palautus

Vuokralainen on velvollinen irtisanomaan sähkösopimuksen ja ilmoittamaan sopimuksen jatkajaksi Ilmajoen Vuokratalot Oy:n.

Vuokralainen on vastuullinen hoitamaan muuttosiivousohjeiden mukaiset asiat.

Irtisanomisilmoituksen allekirjoittavat ne henkilöt, jotka ovat allekirjoittaneet vuokrasopimuksen.

Hyväksyminen

Vannon tiedot oikeaksi ja oikeuden isännöintitoimistolle varmistaa tietojen oikeellisuus irtisanojalta. Irtisanominen astuu voimaan vasta, kun tiedot on isännöinnistä varmistettu.