Remonttipaketti

Asukkaiden tuoman palautteen ansiosta olemme tuoneet palveluvalikoimaamme remonttipaketin, jossa asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa oman asuntonsa sisustukseen. Tarjoamme yli vuoden asunnossaan viihtyneille asukkaille remonttipaketin, joka sisältää tarvikkeet omatoimiremontin suorittamiseksi. Maalisävy on perinteisesti perusvalkoisesta hieman sävytetty, mutta nyt on tämän sävyn lisäksi mahdollisuus maalata tai tapetoida yksi seinä per huone haluamallasi värillä/kuviolla. Alle vuoden asuneilta veloitamme remonttipaketista omavastuuosuuden (kysy tarkemmin isännöinnistä). Remonttipaketti sisältää tarvikkeet remontin suorittamiseksi.

Tuotteet pitää käytön jälkeen pestä ja palauttaa vuokranantajalle (kiinteistönhoitajaa voi pyytää hakemaan tuotteet asunnosta). Vuokranantajalle pitää ilmoittaa remontin valmistumisesta ja sopia asuntokatselmus kun urakka on tehty loppuun. Asunnon seinät täytyy poismuuttaessa maalata takaisin valkoisiksi (sävy F155).

Remontissa on noudatettava siisteyttä ja huolellisuutta! Remonttipaketista sovitaan isännöitsijän kanssa, työhön ei saa ryhtyä ilman lupaa!

Remonttipakettiin sisältyvät tuotteet:
Maali(t), vesiohenteinen. Sävytys: perusväri valkoisesta taitettu (F155 yleensä) + yhdelle seinälle sävytys asukkaan valinnan mukaan
Telapaketti (tela+kaukalo)
Maalisivellin
Maalarinteippi
Hiomapaperi
Remonttitasoite + lasta

Listojen huolto
Maali, vesiohenteinen. Sävytetty: listavalkoinen
Maalisivellin
Hiomapaperit
Maalarinteippi
Muut kuin valkoiset listat sävytetään samalla värillä kuin alkuperäiset tai puunväriset voidaan tarvittaessa lakata.
Pesuhuoneen paisuneet/kuluneet listat vaihdetaan uusiin (asukastyönä). Vuokralaisen pitää itse hankkia työhön tarvittavat koneet/laitteet.

Keittiökaapin ovien käsittely (vain tietyissä kohteissa mahdollista toteuttaa)
Maali, vesiohenteinen. Sävytetty: sovitaan isännöitsijän kanssa erikseen (neutraali sävy)
Maalisivellin ja -tela
Hiomapaperit
Maalarinteippi

Tapetointia varten
Tapettirulla(t) (non-woven), hinta max. 20 €/rulla
Tapetointiliisteri (non-woven)
Tapetointitela/-sivellin
Tapettilasta/-harja
Mattoveitsi

Omavastuuosuus (alle vuoden asuneet), esimerkkihinta koko asunnon remontista
Maalausremontti: 120 €
Listaremontti: 30 €
Tapetointiremontti: 80 €
Omavastuuosuutta kohtuullistetaan, jos koko asuntoa ei remontoida.

Ohjeita työn suorittamiseen
Tikkurilan maalausvideoiden ja neuvontalinjan avulla saa työn tehtyä selkeiden ohjeiden avulla. Noudatathan tuotteiden mukana tulevia ohjeita. Muistathan olla varovainen työtä tehdessä: sähköt suljetaan remontoitavasta huoneesta, jakkaraa käytettäessä varotaan putoamista tai kaatumista jne. Vuokranantaja ei vastaa sattuneista vahingoista remontin aikana. Isännöinti ja kiinteistönhoitaja neuvoo ja auttaa remontoijaa esiin nousevissa kysymyksissä ennen remonttia ja remontin aikana.
https://tikkurila.fi/ohjeet-sisamaalaukseen