Kohteet

Ilmajoen Vuokratalot Oy:llä on asuntoja keskustassa, Koskenkorvalla sekä Ahonkylän alueella. Valikoimiin kuuluu huoneistoja rivitaloista, luhtitaloista ja kerrostaloista. Asuntoja on eri kokoisia, yksiöistä aina neljän huoneen asuntoihin.

Alla oleva video on tehty koosteena Ilmajoen Vuokratalojen kohteista. Video on kuvattu kesällä 2017. Videolta näkee hyvin kokonaiskuvaa kiinteistöstä, sen sijainnista ja pihapiiristä.

Ahonkylä

Ahonkylä on taajama noin 10 kilometrin päässä Seinäjoelta ja noin 7 kilometrin päässä Ilmajoen keskustasta. Alue on nopeasti kasvava, jossa kaavoitus ja rakentaminen on ajankohtaista. Ahonkylästä ovat kotoisin mm. keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ja Ti-Ti Nallesta tuttu Riitta Korpela.

Katso kohteet

Keskusta

Keskustan asuntoihin lukeutuvat asunnot molemmin puolin kantatie 67:aa. Alueelta löytyy suurin osa Ilmajoen Vuokratalojen rakennuskannasta, sisältäen rivi-, luhti- ja kerrostaloja. Ilmajoen palvelut ovat lähellä asukkaita, Seinäjoelle matka on noin 15 kilometriä.

Katso kohteet

Koskenkorva

Koskenkorvan taajama on n.10 kilometriä Ilmajoen keskustasta lounaaseen, Seinäjoelta matkaa tulee n. 26 km. Koskenkorva on tunnettu kylän mukaan nimetyn Koskenkorvan viinan valmistustehtaasta sekä pesäpallojoukkueestaan.

Katso kohteet

Opiskelija-asunnot

Kauppatiellä on opiskelija-asuntola, jossa on 58 huoneistoa; yksiöitä ja soluhuoneistoja yhteisillä tiloilla.

Katso kohteet