Vesimittariluku

Vesimittariluku

Vesimittarilukemien ilmoitus

Vesimittarit tulee lukea asukkaan toimesta 30.4., 31.8. ja 31.12. Ilmajoen Vuokratalot Oy:n kohteissa. Lukema tulee toimittaa isännöintiin viimeistään yllä mainittujen luentapäivien jälkeen viiden päivän kuluessa eli 5.5., 5.9. tai 1.1.

 

Seuraavissa kohteissa asukkaiden ei tarvitse lukea mittaria (etäluenta isännöinnistä käytössä): Keteläntie 20, Lauroselankuja 10 & 12, Nikkolantie 5, Ratsumiehentie 3 & 5, Sompatie 1 ja Tuoresluomantie 1.

Osassa asunnoissa luetaan vain kylmä- tai lämminvesi, osassa molemmat. Jos asunnossasi on vain yksi vesimittari, sinun tarvitsee ilmoittaa vain yksi lukema.

 

Vesimittarissa yleensä on punainen ja sininen muovinpala johdossa kiinni. Sininen kertoo, että kyseessä kylmä vesi ja punainen lämmin vesi. Tätä voi myös testata koskettamalla putkea.

 

Mittarissa on yleensä täydet kuutiot esim. mustalla tekstillä valkoisella pohjalla. Tämän jälkeen voi tulla vielä punaisella pohjalla olevia pienempiä numeroita tai punaisen värisiä numeroita.

 

Jälkimmäiset numerot ilmoitetaan pilkun jälkeen. Kaikissa mittareissa näitä pilkun jälkeisiä numeroita ei kuitenkaan ole, joten älkää ihmetelkö.

31.12. luettava vesimittari on toimitettava isännöintiin tai luemme sen talonmiehen toimesta, josta veloitetaan asukasta 35 euroa/käynti.

 

Ilmoituksen voi myös palauttaa sähköpostilla tai postitse.