Lomakkeet

Asuntohakemukset

Asuntohakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti ja pyrimme käsittelemään hakemukset mahdollisimman nopeasti. Huomioimme hakijoiden toiveita parhaamme mukaan.

Hakemukset ovat voimassa kolme kuukautta mutta mikäli hakemukseen tulee muutoksia, kannattaa niistä ilmoittaa toimistolle välittömästi. Lisäksi hakija on myös velvollinen ilmoittamaan hakemuksen peruutuksesta.

Hakuohjeet

  1. Tulosta tai hae toimistolta hakulomake ja täytä se. Tärkeimmät tiedot henkilötietojen lisäksi ovat asunnon tarpeen aikataulu, asunnon sijainti sekä asunnon koko.
  2. Hakemuksen liitteeksi tarvitsemme verotustodistuksen edelliseltä vuodelta sekä todistuksen kk-tuloista. Tarvittaessamme pyydämme lisäliitteitä.
  3. Toimita hakemus joko postitse tai suoraan toimistolle tuoden.
  4. Hakemus käsitellään vasta tarvittavien liitteiden saavuttua meille.
  5. Voit tarkastella nettisivuiltamme vapaina olevia asuntoja ja ilmoittaa toimistolle, jos joku mielenkiintoinen kohde on vapaana tai vapautumassa.

Kaikilta hakijoilta tarkistetaan luottotiedot.

Poismuutto

 

Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Irtisanomislomake täytetään ja allekirjoitetaan jokaisen vuokrasopimuksen allekirjoittaneen toimesta.

Irtisanomislomakkeeseen ilmoitetaan tilinumero IBAN-muodossa, jossa on 18 merkkiä ja FI-alku. Oman tilinumeron voi löytää mm. tiliotteelta.